Android ve IOS Uyumlu Uygulamalar ile Satışları Arttırmak

Android ve IOS Uyumlu Uygulamalar ile Satışları Arttırmak mı? Eskiden çok az insanın erişebileceği bir şey olarak gördüğümüz bu konum, şimdilerde özellikle de bir fikri olan ve bunu hayata geçirme cesareti gösterebilen insanların ilk başvurduğu işlemlerden biri. Nodus Works ise bu işlem için en doğru yer.

Akıllı telefonların ve tabletlerin hayatımızın merkezine yerleşmesiyle, IOS ve Android’de bulunan iki farklı platform; App Store ve Google Play Store artık göz ardı edilemeyecek bir fırsat alanı haline geldi. Mobil uygulamalar ile web sitenizi destekleyebileceğiniz gibi tamamen yeni bir girişimi de hayata geçirebilirsiniz.

Mobil uygulamalar, çoğu alanda firmaların sunduğu hizmetlerin önemli bir parçasını oluşturuyor. Örneğin internet tarayıcısı tabanlı birçok e-ticaret sitesinin alışveriş yapmak için mobil uygulamaları bulunmakta.

Mobil uygulamaların satışa etkisi konusunda şunu söyleyebiliriz ki; su siparişi vermek için oluşturulan mobil uygulamalar bile mevcut durumdayken, satışları arttırıp arttırmayacağı konusunda bir tartışma dahi söz konusu değil gibi görünüyor.

Android ve IOS uyumlu uygulamalar sayesinde müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkaracak ve satışlarınızda gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Android ve IOS Uyumlu Uygulamalar ile Satışları Arttırmak, işletmenizi bir sonraki yatırımcının ilgi odağı haline getirebilir

Neden bir mobil uygulama sahibi olmak istemeliyim?

Her açıdan kolaylık ve rahatlık sağlayan mobil uygulamalar hem sizin için hem de müşterileriniz için, zamandan tasarruf demektir. Zamanın değeri, gün geçtikçe daha çok anlaşılırken, mobil uygulamanızın estetik açıdan uygun, hızlı, pratik ve kolay kullanımlı oluşuyla müşterileriniz, zamanını boşa harcamayacakları bir platformda olmanın verdiği farkındalıkla sizlere güven duyacaktır.

Hedefleriniz, hayalleriniz için bir adım atmak istiyorsanız, Nodus Works ile mobil uygulama geliştirmek, atacağınız en sağlam adımlardan biri olacaktır.

Mobil uygulama geliştirirken öncelikle, gereksinimlere karşı alınan ön bilgilerden yola çıkarak yapılacak analizlerle, uygulamanın tüm verileri ortaya dökülür. Analiz, geliştirmenin en önemli aşamasıdır.

İkinci adım olarak içinde bulunduğunuz sektördeki rakipleriniz incelenerek aralarından nasıl sıyrılıp parlayacağınıza dair seçenekler oluşturulur. Uygun seçeneğe karar verildikten sonra programlama, işin basit kısmı olarak kalacaktır.

Bu hizmetimizde esas olan uygulamayı kullanacak kişi profillerini belirlemek ve bu tanımlara dayanarak kullanıcı deneyimi haritası hazırlamaktır. Hedef kitleye uygun bir mobil uygulama çok daha kolay satış yapmanızı sağlayacaktır.

Mobil uygulamanız hazır olduktan sonra, olası tüm senaryolar göz önüne alınarak test edilecek ve size üst düzey performans sunma garantisiyle teslim edilecektir.

Satışlarınızı arttırmanın, en basit, şık ve bütçe dostu yolu Nodus Works’ten geçer.

Markaların tanıtım ve satışı ile ilgili iş uygulamaları (e-ticaret), IOS ve Android tabanlı mobil uygulamalar için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.